Activiteiten van onze buurkerken

Ontmoetingskerk, Anjerlaan 1, 391 EA Rhenen

Eindelijk volwassen. Wijsheid van de tweede levenshelft. Een inleiding door wetenschapper, schrijver en ‘oudere-in-opleiding’ Frits de Lange, afgewisseld met eigenwijze en ontroerende songs over wijsheid en ouderdom, gezongen door Eessa Frieman. Woensdag 12 oktober 2022, 20.00-22.00 uur.

Job. Dr. Jaap van Dorp, bijbelvertaler en oudtestamenticus gaat met ons in gesprek over de vraag hoe het Bijbelboek Job troost en inspiratie kan bieden bij ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Woensdag 2 november 2022, 20.00-22.00 uur.

Meer informatie op www.pknrhenen.nl/ontmoetingskerk

Protestante Gemeente Elst, Sint Maartenstraat 32B, 6661 DA Elst

De Protestante Gemeente Elst biedt door het jaar heen een afwisselend programma in het kader van Vorming en Toerusting. U vindt het op de website www.pg-elst.nl, onder ‘agenda’. Alle activiteiten staan daarop onder hun eigen kleur, die u kunt aanklikken voor meer informatie. Tevens liggen er folders in uw eigen kerk.

Herberg De Aandacht, Kerkplein 1, 6666AK Heteren

Herberg De Aandacht in Heteren wil ruimte geven aan mensen op zoek naar zingeving en spiritualiteit, naar rust en stilte, naar een goed gesprek. De Herberg vindt haar inspiratie in de Benedictijnse traditie. Een initiatief van de R.K. Parochie H. Maria Magdalena. Informatie: www.herbergdeaandacht.nl.