Programma 2022/2023

De Werkgroep VIS presenteert met veel genoegen de nieuwe editie van het Gele Boekje, voor het seizoen 2021-2022. Er staat een afwisselend en inspirerend programma voor u klaar. 

De Werkgroep VIS heeft – alweer – een roerig seizoen 2020-2021 achter de rug. Vaak moesten we op het laatste moment inspelen op de actuele situatie rond het corona-virus. Ondanks dat een aantal activiteiten daardoor niet kon plaatsvinden, zijn er gelukkig ook veel activiteiten wél doorgegaan, soms alleen digitaal. Deze digitale activiteiten zijn opvallend goed bijgewoond en bekeken, iets waarvan we veel geleerd hebben voor de toekomst. Uiteraard hopen we, dat onze activiteiten in het komende seizoen probleemloos doorgang kunnen vinden. Ondertussen zijn we nog niet van het corona-virus af, al gloort er hoop aan de horizon. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd, en met in achtneming van de bekende basisregels van het RIVM is er ook steeds meer mogelijk. Het is daarom met goede moed, dat we ons nieuwe programma presenteren.

Een overzicht van het nieuwe programma vindt u onder de knop activiteiten. We beginnen dit seizoen niet met een startvoorstelling, maar met een excursie naar het Sint Agatha Klooster in Cuijk. Verder biedt het programma u lezingen, gesprekken, en muziek; u mag films kijken, (weg)dromen, of juist actief worden; u kunt meedenken over de toekomst van de kerk, meekijken naar kunst, meegenieten van de bloemen des velds. En we hopen het seizoen af te sluiten met  ‘Alle Zeven Goed!’, een spetterende theatervoorstelling van Kees Posthumus over de Zeven Werken van Barmhartigheid.

Uiteraard hopen we, dat we dit seizoen geen activiteiten hoeven afzeggen. Het aantal deelnemers zal echter aan een maximum gebonden blijven. Waar mogelijk, zullen activiteiten daarom ook digitaal worden aangeboden. Voor dit alles is het essentieel, dat u zich van te voren opgeeft via de pagina aanmelden of door middel van het aanmeldingsformulier dat u midden in het Gele Boekje vindt. Vervolgens ontvangt u nadere informatie.

Het belooft ondanks alles een inspirerend seizoen te worden van Verdieping, Inspiratie, en ook, naar we van harte hopen: Samenkomen!

U vindt de activiteiten op de desbetreffende datum op de kalender rechts (in rood). Bladeren door de kalender kan met behulp van de pijltjes naar links en naar rechts. De eerstkomende activiteiten staan ook in de kolom rechts aangegeven.