Slotvoorstelling: Alle zeven goed!

Datum/Tijd
Date(s) - 22/05/2022
19:30 - 22:00

Locatie
De Voorhof

Categorieën Geen Categorieën


Het VIS seizoen 2021-2022 wordt afgesloten met een spetterende theatervoorstelling over het uiterst actuele thema: De zeven werken van barmhartigheid.

Maar…het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht om de naakten te kleden. Het adamskostuum bevalt hen prima. En lang niet iedereen wordt even enthousiast bij het voorstel de vreemdeling te herbergen. Anders was ons asielbeleid wel humaner.

Natuurlijk, de zeven werken van barmhartigheid deugen. Er valt geen speld tussen te krijgen dat het goed is om ze te doen. Tegelijk kunnen ze wel een frisse update gebruiken in de vorm van deze eigentijdse en afwisselende theatervoorstelling.

Muzikaal begeleid door Dirk Overbeek (accordeon, keyboard) presenteert verhalenverteller en kerkjournalist Kees Posthumus de zeven werken van barmhartigheid voor mensen van hier en nu.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt? Nadere details volgen na opgave.