Zin in werk 3

Datum/Tijd
Date(s) - 29/03/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Het Zendingslokaal

Categorieën Geen Categorieën


Aan de hand van de seizoenen bespreken we in vier avonden op een gevarieerde manier het thema werk en zingeving. Onder werk verstaan we zowel betaald als onbetaald werk. Elke avond is er iemand die iets vertelt over de bezieling in zijn of haar werk. Vervolgens worden de thema’s met elkaar uitgediept op diverse en speelse manieren.

  Herfst: we haken aan bij Dankdag en gaan met een van de ‘groentemeiden’ van Tuinderij De Stroom in Hemmen in gesprek rond het thema oogsten. Het gaat over de ervaringen en successen die we in ons werk hebben bereikt of niet.

     Winter: we staan stil bij het verlies van werk door bijvoorbeeld ziekte, reorganisatie, pensionering. Aafke Zaal vertelt vanuit haar praktijkervaring als pastor en een studie Verlieskunde over de processen die hierbij komen kijken.

Lente: we brengen onze talenten en persoonlijke kwaliteiten in kaart. Trudy Bennis zal vanuit haar werk als loopbaancoach ons bewust maken hoe we deze kunnen zaaien in ons werk.

Zomer: hier gaat het om wat je nodig hebt om te kunnen groeien en bloeien in je werk. P. Hildrink, huisarts in Zetten, neemt ons mee in zijn verhaal over inspiratie, zelfzorg en het maken van gezonde keuzes ten aanzien van je werk.

Het is mogelijk om per avond in te tekenen.

Wilt u zich aanmelden? Dan kunt u een bericht sturen naar marry43@live.nl. Wilt u hierbij aangeven om welke activiteit het gaat, met hoeveel personen u wilt komen en of u vervoer aanbiedt of graag opgehaald wilt worden?