Evensong

Datum/Tijd
Date(s) - 15/02/2020
14:30 - 19:30

Locatie
De Vloedschuur

Categorieën Geen Categorieën


VOOR WIE VAN ZINGEN HOUDT

De Evensong is afkomstig uit de Anglicaanse traditie en is een dienst op de vroege avond waarbij het grootste deel van de dienst wordt gezongen.

We gaan ’s middags onder de bezielende leiding van dirigent Simon de Jong een aantal liederen instuderen. Aan het begin van de avond brengen we deze liederen ten gehore in een samenkomst, ‘de Evensong’, waarvoor vrienden, familieleden en ander belangstellenden van harte zijn uitgenodigd.

Tijdens de Evensong zal Ds Annette Melzer de ingestudeerde liederen verbinden met teksten, gedichten en gebed.

We oefenen vanaf 14.30 uur en de Evensong is van 18.30 tot 19.30 uur. Voorafgaande aan de Evensong is er voor de zangers een broodje en kopje soep.

Na aanmelding ontvangt u nadere informatie over het repertoire. Een vrijwillige bijdrage van € 5 in verband met de onkosten wordt op prijs gesteld.

Simon de Jong (T2muziek Heelsum), is dirigent van meerdere koren. Met zijn brede ervaring en enthousiasme weet hij een sfeer te creëren waarbij mensen plezier beleven aan samen muziek maken.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt?