Kerkenpad, Ressen

Datum/Tijd
Date(s) - 01/05/2021
14:00 - 17:00

Locatie
De Kosterij

Categorieën Geen Categorieën


EXCURSIE

Deze excursie gaat alleen door als de corona-maatregelen dit toelaten. Nadere informatie volgt!

Op zaterdagmiddag 1 mei brengen we een bezoek aan het mooie kerkje van Ressen en maken we een historische wandeling.

We komen om 14.00 uur samen in de Kosterij naast de kerk van Ressen. Dan gaan we op weg voor een wandeling door de boomgaarden van fruitbedrijf de Woerdt. Dit is tevens een deel van het Klompenpad.

We kunnen kiezen voor een korte (30 minuten) of een lange (60 minuten) wandeling. Om 15.30 uur zijn we allemaal terug in de Kosterij voor een drankje. In het oude kerkje van Ressen naast de Kosterij krijgen we een rondleiding met uitleg over de eeuwenoude geschiedenis van deze historische kerk, die tussen de 12e en de 15e eeuw werd gebouwd. Hierna kunnen we tot circa 17.00 uur napraten in de Kosterij.

We reizen met de auto. Bij aanmelding graag vermelden of u een auto heeft en zo ja, hoeveel mensen kunnen meerijden. Na aanmelding ontvangt u nadere details.  

Dolf en Sara Thedinga-Prescott waren 13 jaar koster en gastheer/-vrouw van kerk en de Kosterij. Zij zullen er ook deze dag weer voor ons zijn. Ruud Schotman begeleidt deze middag vanuit de werkgroep VIS.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt?