Op weg naar een betere wereld

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2022
20:00 - 22:00

Locatie
Het Zendingslokaal

Categorieën Geen Categorieën


De avond Op weg naar een betere wereld kan helaas niet doorgaan. Wegens persoonlijke omstandigheden kunnen de inleiders tot hun spijt het onderwerp niet voldoende voorbereiden. Deze activiteit zal in het volgende seizoen opnieuw op het VIS programma komen.

In 2015 zijn 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) aangenomen door de Verenigde Naties om de wereld tot een betere plek te maken. Ze omvatten problemen die om een mondiale aanpak vragen, zoals armoede, ongelijkheid en klimaatverandering en ze stimuleren duurzame ontwikkeling in de breedste zin.

Deze doelen zijn niet uitsluitend bedoeld voor regeringsleiders. De ontwikkelingsdoelen zijn namelijk ook een oproep aan burgers, overheid en bedrijfsleven. Heb jij erbij stil gestaan dat ook jij kunt bijdragen aan een betere wereld door middel van deze doelen?

Deze avond is een kennismaking met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over de kansen die we zien op weg naar een betere wereld, en het steentje dat we hier zelf aan kunnen bijdragen.

Deze avond wordt geleid door Foluke Quist-Wessel en Trudy Bennis – de Jager . Foluke is adviseur “landbouw en duurzame ketenontwikkeling”. Trudy is zelfstandig loopbaancoach en trainer. Beiden zijn lid van de werkgroep VIS.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt? Wanneer u de lezing digitaal wilt bijwonen, dient u dit te vermelden, en uw email adres op te geven. Nadere details volgen na opgave.