Pelgrimswandeling

Datum/Tijd
Date(s) - 23/04/2022
10:00 - 13:00

Locatie
Belmonte Arboretum, Wageningen

Categorieën Geen Categorieën


Inmiddels is een wandeling een vaste activiteit in ons programma. De afgelopen twee jaar hebben we pelgrimstochten georganiseerd van ongeveer 15 kilometer. Dit seizoen hebben we een kortere wandeling in petto.

Pelgrimeren is populair. En dat is niet voor niets. Pelgrims gaan op reis om een doel te bereiken. De plek waar ze naar toe gaan lijkt het doel, maar al lopende ontdekken ze dat het werkelijke doel binnenin hen ligt.

In ieders leven zijn bergen en dalen. Soms voelt het of je de weg kwijt bent, moet je oude dingen loslaten en een nieuwe weg inslaan. Pelgrimeren kun je zien als metafoor voor je levensweg.

We maken tijdens deze wandeling een reis naar binnen. Aan de hand van de thema’s verbinding, verlangen en verwondering, maar ook: stilstaan, ontvangen en verdergaan, kun je in het mooie Arboretum in Wageningen aandacht geven aan jezelf, je leven, je werk of dat, wat voor jou op dat moment van belang is.

Deze wandeling wordt weer geleid door Ds. Aafke Zaal, voormalig predikant te Hemmen en Trudy Bennis – de Jager, lid van de werkgroep VIS namens de gemeente Hemmen.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt?