Pinksteren… 1

Datum/Tijd
Date(s) - 09/05/2017
20:00 - 22:00

Locatie
De Voorhof

Categorieën Geen Categorieën


meditatief aquarelleren

creatieve workshop

De eerste avond willen we in een meditatie vanuit een open en ontvankelijke houding in gesprek gaan met het verhaal van Pinksteren.
Na een innerlijk stiltemoment proberen we wat we gehoord hebben in beelden te vangen.

pinksteren
We gaan met kleur aan de slag en worden deskundig begeleid om met aquarelverf en -techniek onze beleving vast te leggen.

De tweede avond beginnen we zoals de eerste, waarna we opnieuw de kwasten ter hand nemen en een nieuw thema uit de meditatie uitwerken of verder werken aan onze eerder gemaakte aquarel. 

Misschien hebt u nog nooit geaquarelleerd maar wilt u het graag eens proberen. Dan is dit wellicht een goede mogelijkheid om er kennis mee te maken. Ervaring is dus niet nodig. Voor wie regelmatig bezig is met kwast en (aquarel)verf kan het meditatief aquarelleren een andere invalshoek bieden.

Wie zich aanmeldt, krijgt een week van te voren een e-mail of brief met verdere details over de werkwijze. Maximum aantal is 15 deelnemers. Voor materiaal wordt zo veel mogelijk gezorgd.

De eigen bijdrage voor materiaalkosten bedraagt voor deze twee avonden samen € 5.00

Marjon Bosch is kerkelijk werker bij De Voorhof in Kesteren en zal de meditatie begeleiden.
Frederieke de Groot geeft al jaren creatieve workshops.

Wilt u zich aanmelden? Dan kunt u een bericht sturen naar marry43@live.nl. Wilt u hierbij aangeven om welke activiteit het gaat, met hoeveel personen u wilt komen en of u vervoer aanbiedt of graag opgehaald wilt worden?