Odensehuizen

Datum/Tijd
Date(s) - 09/11/2021
20:00 - 22:00

Locatie
Het Zendingslokaal

Categorieën Geen Categorieën


Ds Martin de Jong is al een aantal jaren actief in de Odensehuizen in Doorwerth en Wageningen. Ook in Zetten zijn concrete plannen om binnenkort een Odensehuis te openen.

De Odensehuizen bieden een veilige plek voor mensen met beginnende dementie en hun naasten om ervaringen met elkaar te delen en informatie uit te wisselen. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning en diverse activiteiten, zoals muziek maken, tuinieren etcetera. Daarnaast krijgen de beleving en betekenis van het geloof in een Odensehuis nadrukkelijk aandacht.

 

 

 

Odensehuis In de Ontmoetingskerk, Doorwerth

 

Naast informatie over de Odensehuizen zullen we deze avond met elkaar in gesprek gaan over het belang van aandacht, aanwezigheid en liefde en de betekenis van geloof voor mensen met (beginnende) dementie. Deze avond is bedoeld voor betrokkenen zelf, hun naasten, mantelzorgers en andere belangstellenden.

Ds. Martin de Jong, consulent van de Vluchtheuvelgemeente Zetten leidt deze avond.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt? Wanneer u de lezing digitaal wilt bijwonen, dient u dit te vermelden, en uw email adres op te geven. Nadere details volgen na opgave.