Natriltijd

Datum/Tijd
Date(s) - 28/10/2021
20:00 - 22:00

Locatie
Vluchtheuvelkerk

Categorieën Geen Categorieën


De coronatijd is voor velen een heel ingrijpende periode geweest. Eenzaamheid, beperkte bewegingsvrijheid en soms ook het verlies van dierbaren hebben een groot stempel op onze levens en op de samenleving gedrukt. Maar hoe blijf je eigenlijk staande tijdens dit soort stormen? Welke houding voorkomt dat je kopje onder gaat in turbulente tijden?

Thijs Caspers, wandelfilosoof, schrijver en geestelijk verzorger, geeft in zijn lezing een antwoord op deze vragen en schetst perspectieven die ons helpen anders te kijken naar wat de storm ons heeft gebracht.

Thijs put hierbij onder andere uit het boek Natriltijd, van Riet J.M. Fiddelaers-Jaspers, adviseur, opleider en rouwtherapeut. Haar boek is geschreven voor iedereen die geconfronteerd wordt met stormen in het leven, voor mensen die moeten buigen voor een lot waarom ze niet gevraagd hebben.

Naast Caspers’ lezing gaan we deze avond ook met elkaar in gesprek over onze eigen ervaringen in coronatijd.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt? Wanneer u de lezing digitaal wilt bijwonen, dient u dit te vermelden, en uw email adres op te geven. Nadere details volgen na opgave.