Pelgrimsdagtocht

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2019
09:30 - 15:30

Locatie
Hervormde Kerk Hemmen

Categorieën Geen Categorieën


LANGE WANDELING

Wandelen in de vorm van een pelgrimstocht is een manier om te vertragen, te bezinnen en opnieuw te verbinden. Met jezelf, je ziel, je medemens, je geloof, de natuur en…. In deze tijd van drukte en haast neemt de belangstelling voor pelgrimeren niet voor niets toe. Begin oktober hebt u mogelijk al de verhalen van een aantal pelgrims gehoord. Nu is het mogelijk om zelf de wandelschoenen aan te trekken voor een pelgrimsdagtocht in onze nabije omgeving.

We komen samen in de kerk in Hemmen voor een kort vertrekritueel. Van daaruit is een mooie route uitgezet richting Opheusden en Wageningen. We zullen op een aantal plekken stil zijn en stil staan en weer terugkeren in Hemmen.

De route is ongeveer 15 km. Dit betekent dus dat u een enigszins geoefend wandelaar moet zijn. We stoppen geregeld, er is ook gelegenheid om ergens iets te drinken, maar neem zelf voldoende voedsel en water mee.

Deze pelgrimstocht wordt geleid door Ds. Aafke Zaal, predikant te Hemmen en Trudy Bennis – de Jager, lid van de werkgroep VIS namens gemeente Hemmen.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt?