1. Er slaapt een lied in alle dingen

Datum/Tijd
Date(s) - 12/10/2023
20:00 - 22:00

Locatie
De Rank

Categorieën


“Er slaapt een lied in alle dingen
die daar dromen eeuwig voort,
en de wereld zou gaan zingen,
als jij ’t wist, het toverwoord.”

(muziek en tekst: Mar van der Velden)

Er is een prachtig liedboek van de kerken met 1016 liederen. Daarnaast nog vele andere boeken met minder en meer gezongen liederen. We trekken ons terug of zijn juist bij elkaar rondom de liederen van Taizé. In de natuur, bij de mensen en bij dingen om ons heen, liederen overal. In stilte te verwerken of te delen met elkaar.

Hoe zet je muziek op je Android-smartphone? | ID.nl

We zingen onder leiding van Mar van der Velden een mix van prachtige liederen, waaronder een lied dat hij schreef geïnspireerd door een Duits gedicht. Begeleid door orgel, piano, saxofoons, trombone, bugel en trompet, zingen we met elkaar de liederen, want… het is jammer als ze blijven slapen.

Deze avond staat o.l.v. Ds. Mar van der Velden, theoloog, muzikant en componist. Muzikale medewerking: Jaap van der Spek op orgel en blazers afkomstig uit het VIS-gebied en Heelsum.

U kunt zich opgeven met het vertrouwde formulier dat u in het Gele Boekje vindt, of via aanmeldengeleboekje@gmail.comWilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, e-mail adres, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt?