Filmcafé I

Datum/Tijd
Date(s) - 05/02/2021
20:00 - 22:00

Locatie
De Voorhof

Categorieën Geen Categorieën


Een film inleiden, bekijken en daarover napraten kan alleen samen, maar helaas is dat onder de huidige lockdown omstandigheden niet mogelijk. Het Filmcafé van 5 februari wordt daarom tot nader orde uitgesteld. 

Dit jaar worden er in het filmcafé twee recente films vertoond die het onderwerp ‘Adoptie en identiteit’ vanuit twee kanten belichten: vanuit het perspectief van het kind en de moeder.

Niet zoals gebruikelijk in De Vloedschuur te Heteren, maar vanwege de onzekerheid over het aantal zitplaatsen door de coronamaatregelen in de Voorhof te Kesteren.

Lion (Australië, Garth Davis 2016)

Een jongetje van 5 jaar in India valt in slaap in de trein. Via een weeshuis wordt hij ter adoptie aangeboden aan een echtpaar in Australië, dat hem liefdevol opvoedt. Als hij eenmaal volwassen is, kan hij niet anders dan op zoek gaan naar zijn wortels. Een hartverwarmende film over een waargebeurd verhaal.

Rob Hoekstra, o.a. regisseur van theatergezelschappen, leidt de film in en verzorgt het nagesprek.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt?