Pelgrimstocht

Datum/Tijd
Date(s) - 10/04/2021
09:30 - 15:00

Locatie
De Vloedschuur

Categorieën Geen Categorieën


De Pelgrimstocht op 10 april, een wandeltocht van ongeveer 15 km vanuit De Vloedschuur te Heteren,  is verplaatst naar 29 mei a.s., in de hoop dat tegen die tijd de situatie rond corona verbeterd is. De wandeling gaat in principe door bij minimaal 8 deelnemers. U kunt zich nog  opgeven via het aanmeldformulier op deze site. Nadere informatie volgt.

Vorig seizoen hebben we een eerste pelgrimstocht georganiseerd die vertrok vanuit de kerk in Hemmen. Op veler verzoek nemen we ook dit seizoen weer een wandeltocht in ons programma op.

Wat maakt een wandeling een pelgrimstocht? “Pelgrimeren is wandelen met je ziel, kijken met je innerlijk oog, luisteren met je hart, en zo het geheim van het leven op het spoor komen” (Jeroen Gooskens). En “de weg waarlangs is soms belangrijker dan het doel waartoe die weg leidt” volgens een van de deelnemers van vorig jaar.

We starten nu vanuit De Vloedschuur in Heteren en keren daar na ongeveer 15 kilometer weer terug. We stoppen geregeld, er is ook gelegenheid om ergens iets te drinken, maar neem zelf voldoende eten en drinken mee. Als u zich aanmeldt, ontvangt u te zijner tijd nog nadere praktische informatie.

Deze pelgrimstocht wordt weer geleid door Ds. Aafke Zaal, predikant te Hemmen en Trudy Bennis – de Jager, lid van de werkgroep VIS namens de gemeente Hemmen.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze activiteit

Wilt u bij het aanmelden doorgeven: uw naam, telefoonnummer, woonplaats, met hoeveel personen u komt en of u vervoer wenst of vervoer aanbiedt?